Telefon

Ege'nin incisi, tarihiyle ve doğal güzellikleriyle ünlü Foça'da 1984 yılından beri hizmet veren FOKAİ BALIK, deniz ürünlerinin en özel lezzetlerini sunarak misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

  • Atatürk, 121. Sk., 35680 Foça/İzmir
  • 0 (232) 812 21 86
Foça’da Mutlaka Yemeniz Gereken Lezzetli Tatlar
Foça’da Mutlaka Yemeniz Gereken Lezzetli Tatlar
Foça'da, doğal güzelliklerin ve tarihin iç içe geçtiği atmosferiyle ünlü bir rota. Eski ve Yeni Foça sokaklarında dolaşırken tadabileceğiniz enfes lezzetler bulunuyor. Köy kahvaltısı, taptaze peynirler, zeytinyağlı ot yemekleri ve sıcacık gözlemelerle zenginleşiyor. Özellikle zeytinyağlılar, yöresel ot yemekleriyle sağlıklı ve hafif bir lezzet sunuyor. Foça'da rakı-balık deneyimi için Fokai Balık Restoranı öneriliyor, mezeleri ve balığıyla unutulmaz bir lezzet vaat ediyor. Tatlı krizine çözüm ise meyveli muhallebiler, sütlü tatlılar ve yöresel dondurmalarla geliyor. Foça'yı ziyaret edenler için bu lezzetler unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Foça’yı Görmek için 5 Sebep
Foça’yı Görmek için 5 Sebep
Foça gezilecek yerler bakımından çok zengin: Köklü tarihi, gelişmiş kültürü ve turistik noktalarıyla zihinlerde samimi anlar yaratıyor. O zaman hadi gezginlerin yaptığı Foça’yı görmek için 5 sebep listesini inceleyelim. 
Foça’da Hangi Mevsimde Hangi Balık Avlanır?
Foça’da Hangi Mevsimde Hangi Balık Avlanır?
Foça’da balık tutmak isteyenler serin havaları bekliyor genelde. Sonbahar ile birlikte başlayan balık avı macerası bereketli şekilde kış boyu devam ediyor. Balık avında tecrübeli olanlar her ay ve mevsimlerde hangi balık çıkar iyi biliyor.

    11 kayıttan 2 - 3 arasındaki kayıtlar gösteriliyor

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4